elsaiss

27/1

Publicerad 2010-01-29 11:31:21 i Allmänt,

I onsdags så var jag på handledar kurs på Grönlundstrafikskola i uppsala. Det gick riktigt bra, för vi hade bästa instruktören/informatören! Hon gjorde en lång föreläsning mycket kortare. Hoppas på att få börja köra snart, bort med snön så ska det gå. Förlåt för att jag inte skrivit på ett tag men det är för att jag inte kunnat, p.g.a. något fel på min blogginloggning"/

Puss & Kram!<3

25/1

Publicerad 2010-01-26 13:53:08 i Allmänt,

Igår så var bussen ca 3 min för tidig så det var nog många som missade den b.la. jag och min bror. Jag ringde pappa direkt och sen så ringde han till bussbolaget och klagade. Det slutade med taxiersättning och ingen matte för min del. Naturprovet om energi gick inte så bra men vi får hoppas på att det blir g iaf ...
Sen var det skridskoskola som gick väldigt bra! Dagen slutade med lite godis och kortspelande tillsammans med michelle.

Puss & Kram!<3

Söndag

Publicerad 2010-01-25 10:07:39 i Allmänt,

Igår var det söndag och det är min pluggdag så ni kan ju gisa vad jag gjorde. Det blev natur plugg det är grymt jobbigt men möjligen nyttigt. på kvällen så fick jag vara vikarie för en skridskoskolegrupp, det gick väll okej måste jag säga. Jag hoppade över min egen träning sen för att jag inte orkade. När jag kom hem hann jag titta lite på Johan Falk men sen var jag tvungen att hoppa i duschen och sen sova. Det blev väldigt lite tid över åt älsklingen "/

Puss & Kram!<3

Lördag

Publicerad 2010-01-25 07:34:09 i Allmänt,

I lördags så gick Stoffe och jag en extra lång vända till gränby centrum, vi inhandlade bara lite godis men mums så gott ^^ Sen blev det som vanligt ishallen för mig då men eftersom att alla i min grupp tävlade eller skulle tävla fick inte de vara med på träningen så jag blev själv med de mindre barnen som inte fick tävla. Det var ganska så kul för jag fick visa lite grejer och då kände jag mig duktig :P Skridskoskolan gick bättre än väntat så det var bra :) Hemma igen tog jag mig ett varmt bad och så var det Barca som gällde.

Puss & Kram!<3

Fredag

Publicerad 2010-01-23 21:12:39 i Allmänt,

Igår så var det en skön men jobbig fredag, det som gjorde den så jobbig var "föreläsningen" i aulan, det var så jobbigt att lyssna. Det sköna, att dagen var så kort. Efter skolan åkte jag till Stoffe och senare på kvällen så kom också Basse och Louise. Vi hade nämligen parmiddag med lite pizza, pannacotta, chips och dricka ^^ Det var mycket mysigt! Vi kollade på en film som heter Face/off också. När Basse och Louise åkt hem gick vi och lade oss nästan med en gång och inte långt senare var vi deckade.

Puss & Kram!<3

Torsdag

Publicerad 2010-01-22 09:30:56 i Allmänt,

Igår tror jag att det var torsdag. Då hade jag en jättelång sovmorgon till kl 11.25 och jag tycker att jag utnyttjade den väldigt bra! Försökte nämligen boka tid hos läkaren för att testa om jag är allergisk mot katt och pollen. Jag gick också till wayne's coffee och lämnade in ett cv. I skolan så fick jag se min ordinarie tyskalärare igen, det var skönt, eftersom att jag inte tycker att vikarien är så bra. Ordinarie tyskaläraren hade tydligen halkat innan jul och slitit sönder korsbanden och slagit i huvudet, hon har minnesluckor ca 4 timmar efter händelsen, hon hittades medvetslös på marken. På kvällen så drog jag till ishallen för att ta farväl av min tränare Sofia.

Puss & Kram!<3

Onsdag

Publicerad 2010-01-21 14:19:45 i Allmänt,

Igår så skrev jag ett inlägg om tisdagen men jag råkade skriva att det var måndag, pinsamt:$ Nu ska jag iaf berätta om min onsdag. Igår efter en helt vanlig skoldag så var jag ock frågade efter extrajobb på stan. Det gick väll inte jätte bra men jag får väll fortsätta leta. Efter en kul konståkningsträning skrev jag ett CV med lite hjälp av Stoffe. Natten tillbringades med min älskling!

Puss & Kram! <3

Måndag

Publicerad 2010-01-20 10:13:25 i Allmänt,

Igår var det måndag och dagen började väldigt tråkigt! När pappa skrek till oss att han skulle åka till jobbet på morgonen så sa han också att klockan var halv sex men jag var så trött så jag trodde att han sa att klockan var halv sju. Så jag flög upp för då hade ju jag försovit mig men jag undrade varför jag inte vaknat av min väckarklocka ...Under tiden jag gjorde mig i ordning så började min väckarklocka att ringa, när jag skulle stänga av den så såg jag att klockan bara var ca tio i 6 och jag var redan färdig. Så jag tog mig en rejäl frukost och pluggade lite matte en stund. Det blev inte ens 6 timmars sömn -.-

Skolan började med en Listening comprehention på engelskan, jag är inte så bra på engelska så det gick väll inte bra för mig. Sen var det Idrott ganska kul, vi hade b.la. cirkel träning:) Matte provet gick helt okej, men sen vet jag ju inte hur det går. Om jag känner mig rätt kommer det nog att vara ganska på gränsen till ig även ifall jag fått g. Dagen slutade med historia då vi fick sluta lite tidigare p.ga. det så hann jag med samma buss hem som Stoffe:) På kvällen var det träning och plugg, sen gick jag och lade mig innan paradise var slut, för jag var så trött efter den korta sömnen natten innan.

Puss & Kram

Fråga

Publicerad 2010-01-18 14:11:14 i Allmänt,

Att kliva upp tidigt är något av det värsta som finns, jag känner bara att jag vill gå och lägga mig igen. Fast jag tror ändå att jag är mer av en morgonmäniska än en nattmäniska.

Är du morgonmänniska eller nattmäniska?


sova!

Publicerad 2010-01-17 22:03:57 i Allmänt,

Idag är det söndag och snart är det dax för skola igen efter en mycket skön helg. Dagen har bestått av plugg, massa gos med älsklingen och träning. När jag kommit hem till mig igen så såg jag att det låg ett brev i hallen, gissa tre gånger hur glad jag blev. Det var halsbandet som jag fått av mamma som jag givit Dennis och som han givit sitt ex som bor i Göteborg. Under typ 8 månader tror jag att jag legat på denna tjej i Göteborg om att hon ska skicka halsbandet till mig, det är inte det att hon inte vill. Hon har ju gått med på det och hon har sagt att hon ska skicka det, men det har väll helt enkelt inte blivit av fören nu! :D jippie<3 Ska försöka skicka en liten slant till henne som tack! Nu så fort som möjligt<3 Nu ska jag ta mig en snabb dusch och sen dra mig upp till sängen.

Puss & Kram! <3

Lördag

Publicerad 2010-01-17 10:43:31 i Allmänt,

Igår så skrev jag ett långt inlägg sent på kvällen/natten. Det inlägget försvann och jag skulle få börja om på nytt igen :( men det orkade jag inte då så skriver om gårdagen nu istället.

Jag klev upp kl 08.30 för att äta en lugn frukost och sen skynda mig till ishallen, jag skulle döma för första gången. Jag dömde tre av nybörjar grupperna, det gick faktiskt riktigt bra. Redan ca kl 12.00 var jag hemma igen, då spelade Stoffe och jag lite fifa 10 och så blev det ett långbad för min del. Efter det sköna långbadet så satt jag vid datan en bra stund. Under tiden jag badade så fick jag för mig att jag ville träna, jag lånade Stoffes yougamatta och gjorde lite situps, armhävningar, bananen, jag kommer inte ihåg vad alla övningarna heter ... Jag kände mig riktigt illamående efter det och jag tror att det var för att jag inte hade ätit någon lunch"/ Tur jag hade, det var middag direkt efter min lilla träning på 20 min, varmrökt lax med tortilinis mums :)

 Sen blev det en snabb dusch och lite sminkning så var det bara att dra iväg igen, nu var det bio som stog på spel, Snabba Cash tillsammans med Stoffe, Nicklas och Cathrine, en riktigt bra film men många outklarade saker. Vissa saker var svåra att förstå eftersom att jag inte läst boken "/ Stoffes päron berättade att det fattades mycket som de tyckte var viktigt, jag blev fett taggad att läsa boken, får väll göra ett försök när jag har tid. När vi kom hem igen så tog jag det lugnt så lugnt att jag till och med somnade. Ca kl 00.00 kom Stoffe knallandes och sa att han skulle minsan sova nu. Då var jag tvungen att ta mig upp för att göra mig klar för sängen och skriva mitt blogginlägg som jag egentligen hade tänkt göra när jag sov. Men ni vet ju hur det gick med det.

 Det var min dag<3 Puss & Kram!





00.32

Publicerad 2010-01-17 00:32:48 i Allmänt,

Nej, nu blev jag arg allt jag skrev nyss försvann, pallar inte skriva allt igen nu men det får väll bli imorgon istället för nu ska jag sova, godnatt.

Puss & Kram! <3

Dagens låt

Publicerad 2010-01-16 14:45:52 i Allmänt,

Det blev ingen dagens låt igår så det fick bli en idag istället ;)

Keep holding on - Avril Lavigne



Fredag :D

Publicerad 2010-01-15 14:26:55 i Allmänt,

Nu är det fredag och jag är jätte glad! Att ta det lugt är något jag behöver och verkligen behöver. Det har varit lugnt hela dagen med sam som första lektion, sen var historian inställd och svenska blev då framflyttad lite. Efter svenskan blev det lite lunch och nu sitter jag ju här hemma. Så chill dag med bara två lektioner! :D Nu väntar jag bara på att min älskling ska komma hem. Ikväll blir det nog lite mys och filmtittande. Jag tror att det kan bli Matrix Reloaded, sen så ska jag ju ge stoffe sin försenade present ^^ Asså jag är fett taggad på att träna! :D inte konståkning ...trött på det -.-  Nu har jag fått för mig att jag ska lyssna på gamla låtar som jag älskade när jag var liten, tommy tycker om mig, främling, big big world, ...Baby one more time, barbie girl, doctor Jones m.m haha! får se vilken dagens låt blir sen ;)<3



Puss & Kram!<3

så taggad på GYM!

Publicerad 2010-01-14 17:15:13 i Allmänt,

Jag vill gyma, är det någon som kan tänka sig att göra det med mig, isånnafall på friskis och svettis i stan. Jag hade tänkt att köpa årskort där snart när jag har råd^^ För det skulle vara jätte kul att ha en tränar kompis! (a)

Hoppas ni nappar! Puss & Kram<3

sovmorgon !

Publicerad 2010-01-14 09:54:24 i Allmänt,

Idag har jag sovmorgon till kl 11.30 eller till kl 12.30, det beror på om tyskan är inställd eller inte. Så nu har jag slaggat hemma hos stoffe för att kunna utnyttja denna sovmorgon men gick ändå upp med stoffe ^^ så det blev ju ändå inte så mycket mer sova för min del. Nu har jag hunnit ringa vårdcentralen för att boka tid men fick ingen. Sen har jag hunnit duscha och plugga lite, frukost åt jag förståss först av allt. Nu blir det lite mer plugg och lite mer data.

Puss & Kram ! <3

12 Januari

Publicerad 2010-01-12 20:40:08 i Allmänt,

Klarat igenom skoldagen med ett och annat blåmärke från idrotten, klätter nätet tog kol på mig. Efter skolan drog jag ner på stan för att hämta ut Stoffes hemliga försenade present, men fick sedan åka tillbaka igen för att byta...hehe där får ni allt klura ut vad det kan vara;) Men jag vill inte ha några gissningar fören efter fredag för då får han det ^^

Kaffekokandet blev ingen hitt gjorde för lite, det var till stoffe, för att han skulle bli glad:P Jag som tänkte vara snäll, så blir det bara fel iaf. Träning har det också blivit, på köpet fick jag lite fler blåmärken -.-



Ojojoj gammal bild det där, typ 3 år sen på konfaläger.

skolångest :(

Publicerad 2010-01-12 08:14:31 i Allmänt,

Idag börjar skolan och jag känner verkligen att jag vill inte, men å andra sidan är det ett tecken på att sommaren snart är här och tusan vad skönt det ska bli. Jag känner på mig att de kommer dra igång riktigt ordentligt nu"/
Nej snart börjar jag engelskan så måste kila ha det bra, jag kanske hinner lägga upp något till inlägg senare idag.

puss & kram <3

Michelle kommer hem!

Publicerad 2010-01-10 18:02:34 i Allmänt,

Idag skulle min kompis Michelle komma hem från Thailand :D Det var jätte länge sen jag såg henne, men jag undrar, hon orkar nog inte att jag kommer dit idag. Jag får kanske åka dit imorgon istället, eller på tisdag eller så <3 hehe, intressant inlägg ;O

Pussar<3

10 Januari

Publicerad 2010-01-10 17:58:12 i Allmänt,

Dagen började med att Stoffe och jag drog till Willys och handlade lite, det egentliga syftet var väll att jag skulle köpa en centerrulle, en tidning och lite balsam. Men när vi ändå var iväg så handlade vi också lite andra saker som Stoffes pappa Nicklas skickade med oss. Väl hemma sen så drog vi igång direkt med att titta på Transformers 2 de besegrades hämnd, igår så tittade vi nämligen på Transformers 1, de var faktiskt bättre än vad jag hade förväntat mig. Sen har iaf jag suttit och gjort korsord resten av dagen medan Stoffe fixat lite med datan...den har inte mått så bra på senare tider. Snart är det dags för vårens första träning, pust, orkar jag ^^ Jo men har man latat sig hela lovet måste man ju träna eller hur?;)

Puss & Kram ! Ha det bra<3

8 Januari

Publicerad 2010-01-08 12:52:32 i Allmänt,

Idag så ska sandra och jag leka lite, jag tror att det kan bli jätte kul. Har precis suttit och försökt göra lite samhällskunskapsläxa men jag kan väll inte säga att det funkat jätte bra^^ Men jag har iaf morgondagen på mig också innan jag ska dra hem till stoffe igen. Han är ju nu på ett sånt där nördigt lan eller vad fan det kallas. Han och några av hans kompisar spelar fm (fotball maneger) i tre jävla dagar ! Så då har jag ju tid med lite annat ;) kompisar och plugg tex. Nej nu måste jag göra mig i ordning för att dra till sandra, kl 13.00 ska jag börja gå.

Puss & Kram! <3

Grattis älsklingen 18 år nu! :D<3

Publicerad 2010-01-07 22:28:19 i Allmänt,

Jag måste solklart skriva grattis till min älskling Christopher Hedin som fyllt 18 år igår :D Det är ett stort steg och du får klara mycket själv, du vet att jag och dina päron står säkert vid din sida. Känns faktiskt lite kul att ha en kille som är 18, jag vet inte vad det är men det bara är så.

Hoppas att du blev glad över vårt uppvaktande och presenterna. Det var verkligen jätte kul!
Jag älskar dig mer än någonting annat, du är min underbaraste, gosigaste, snällaste och snyggaste håriga nallebjörn jag har men nu är du inte min lilla håriga...utan min stora håriga.

Puss och knull baby ;)<3

Ytterligare en jobbig dag!

Publicerad 2010-01-05 15:46:07 i Allmänt,

Dagen började med lite ägg macka till frukost och sen så dushade vi och drog till Gränby. Där handlade jag lite kläder till mig själv(a) Ett par svarta jeansleggings från VILA, en rutig blus och en enkel gammeldags rosa långärmad tröja + en liten överaskning till Stoffe. När jag ringer till pappa sen så är han grymt stressad och har inte tid att sätta in pengar på mitt kort (pengar för present till stoffe) så vi fixar det till imorgon tänkte jag. Men pappa lyckades tills idag iaf, problemet var bara att vi redan åkt ifrån gränby. Nu måste jag gå igen :( men lat som jag är så blir det bussen istället^^

Stoffe är allmänt surig lite tråkigt tycker jag för då blir jag också på dåligt humör -.-

Pussar och kramar <3

Jobbigt!

Publicerad 2010-01-04 18:57:52 i Allmänt,

Idag så hart jag först varit på stan och inhandlat present till Stoffe sen så åkte jag 2:an mot gamla uppsala till hållplatsen efter heidenstamstorg och gick sedan hem till Stoffe på ca 15 min. Hann inte vara där mer än ca 15 min så var det bara att åka iväg igen, denna gången för att kolla på brorsans innebandymatch. Matchen var i Fyrishovs A-hall och matchen slutade tyvärr dåligt, de förlorade med 2-6 mot Järfälla riktigt pissigt, men de kom ju iaf på 2:a plats i årets Storvretacupen 95:or.

Sen har jag och Stoffe varit iväg och handlat 2 liter pepsi max till Cathrine och sen två 1 ½ liter lättmjölk till Stoffe och mig ;) Nu blir det bad för mig och ikväll blir det dubbelavsnitt av Paradise hotell tillsamans med stoffelito. Dagen har varit ganska ansträngande med huvudvärk -.-

Ha det bra Kramisar från elsaiss! <3



Tolvslaget på Nyår

Hemma igen :)

Publicerad 2010-01-02 18:32:36 i Allmänt,

Äntligen är jag hemma igen, fast jag har ju haft det riktigt mysigt där alltså synd bara att jag varit sjuk hela tiden :( . Resan dit var dessvärre väldigt krånglig och jobbig. Flyget blev inställt efter ett antal timmars väntan, slutade med att jag bokade av resan utan att veta att jag också bokade av hemresan. Det bokades en ny resa med sas istället för med ryanair och jag kom iväg dagen efter. Fick boka om biljetten hem men den blev ju då 5 gånger så dyr.

När jag väl kommit dit så blev det så att jag var mycket med familjen då, men vi var också ute mycket i wexford city, shopping. Den 24de blev vi solklart borstkämda allihopa, med massa paket då "jultomten" kom och hälsade på.

Nu är jag hemma och har hunnit fira nyår med Stoffe och hans kompisar, det var as kul! :D kolla på film och umgåtts med Stoffe har jag också gjort. Imorgon blir det dessutom bio The Imaginarium Of Doctor Parnassus tror att den kommer att vara bra.

Hoppas att ni haft en trevlig jul och ett trevligt nyår! <3 Det har iaf jag haft ;)

Om

Min profilbild

Elsa

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela