elsaiss

Ungern resan

Publicerad 2010-07-25 13:32:21 i Allmänt,

Jag, brorsan och min pojkvän Christopher har nu kommit hem efter nio underbara dagar i Ungern. Många av dagarna tillbringade vi i vårat lilla hus i bergen, med många mysiga utekvällar då vi satt och tittade på stjärnorna och pratade. Vissa kvällar rann tiden iväg så pass fort att klockan han bli halv tre på morgonen.

Något speciellt och annorlunda var att när man kom hem till folk på fika var det inte kaka och kaffe som gällde utan det var kaka och palinka. Palinka är som hembränd sprit gjord på frukt.

Vi fick också se en fin månförmörkelse när vi satt ute på en resturang i en by i närheten av vår by. Den resturangen bjöd på synthmusik, som vi hela familjen dansade till i omgångar. Haha, mamma dansade magdans! det var jag inte alls beredd på, men men jäkligt kul :)

Stoffe och jag gick också mycket själva, både när vi var i stan och i byn. En kväll gick vi ner till fotbollsplanen i byn för att se på stjärnorna. Vi båda såg då två stjärnskott var och önskade oss solklart något.

Under hela resan var det varmt och fuktigt. På kvällarna var det väldigt ofta åska och blixtrar på himlen. Vackert för det var så långt bort.

Nu efter den helt fantastiska resan längtar jag redan tills nästa sommar då vi förhoppningsvis åker dit igen.



Puss & Kram Elsa

02:00

Publicerad 2010-07-10 23:22:22 i Allmänt,

Det blir uppstigning tidigt imorgon, faktiskt redan kl 02.00. Vi ska nämligen åka ner till Nyköping för att hämta två väskor och en person. Egentligen skulle jag också bli hämtad där nere men nu blev det så att jag åkte hem 5 dagar tidigare från Gotland.

Två hela veckor på Gotland, kanske inte så konstigt att jag inte pallade det när det hela tiden skulle vara tjaffs om det ena och det andra. Dessutom var det  två som inte kunnde hålla sig ens en dag. 5 nätter av 7 kunde man inte sova p.ga. det.

Nej det var en jobbig vecka, med en del små kul saker. Tyvärr är det väl så att det man minns bäst oftast är något tråkigt.
Nu är det så att jag ska sova en stund så att jag orkar upp imorgon.

Puss & Kram// elsebubb

Om

Min profilbild

Elsa

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela