elsaiss

Adjö...

Publicerad 2009-12-19 22:21:07 i Allmänt,

Imorgon bitti/inatt så åker jag hemifrån med först bil som ska gå hemifrån kl 03.00. Sen blir det en ganska lång bilresa ner till Skavsta, sen åker jag därifrån till Mamma! :D Det ska faktiskt bli jätte kul, men också lite sorgligt :( Mest Eftersom att jag kommer skana Stoffe så mycket! :'( Menmen, jag är ju "bara" borta 10 dagar så jag hoppas att jag kommer klara mig ifrån tårar. Hur som helst kommer det solklart bli tårar när jag ska åka ifrån mamma iaf, troligen.

Så det här blir det sista inlägget innan, jag åker ha det så bra! psst om det är någon som undrar vart jag är i skolan, eller om läraren undrar så är jag sjuk:P

Puss & Kram! :D

Familjen Mellander here I come!



Julkalendern borttagen :O

Publicerad 2009-12-18 11:53:03 i Allmänt,

Så här stod det när jag skulle titta efter Dieselråttor och sjömansmöss avsnitt 18 "Videoklippet har tagits bort på grund av brott mot användarvillkoren". Det betyder alltså att det inte blir något avsnitt idag. Jag tror inte att avsnitt 19 finns att hämta heller. Oj, nu såg jag precis att det inte går att lägga upp några klipp av dieselråttor och sjömansmöss alls, till och med de jag redan laggt upp går inte. De går inte ens att bara titta på youtube :O plöttsligt slut på julkalendern men nu får det bli såhär, jag kan inget göra. Men snart är ju julen här och det är som tur är inte så många dagar kvar.

Puss & Kram <3

Inställd tyska!

Publicerad 2009-12-16 11:35:50 i Allmänt,

Just nu har jag en lång håltimme, pga att tyskan är inställd. Det är faktiskt skönt, för vi skulle ju berätta om en tyskabok vi läst. Jag fattar solklart ingenting! ^^ så det var skönt, men sen vet man ju inte om det kommer efter jullovet istället:P ajdå"/ Sitter här i korridoren utanför data skåpen med Martina och Angelica :)

Natti natti

Publicerad 2009-12-15 22:59:02 i Allmänt,

Det har varit ganska så mycket plugg idag, då jag var tvungen att plugga till samhälls provet som vi har imorgon och så var jag tvungen att läsa ut min mini tyska läsbok, men där hade jag bara några få sidor kvar så det var lugnt. Sen middag blev det också eftersom att jag haft träning men det är väll sånt man får räkna med... men nu blir det säng dags efter en lång och kall dag.

Godnatt! känner på mig att jag kommer sussa bra inatt, hoppas att ni också gör det Puss  Kram<3

Bilder från v.50

Publicerad 2009-12-15 22:45:27 i Allmänt,

Föregående veckans bilder



Skolkläderna, de är riktigt mysiga <3



Flummiga Martina ^^



åå söta lilla Sandra! <3



och så jag med en ur snygg sopppåse till bakgrund:P Det här var då typ 
förra onsdagens outfit^^ men har inte orkat lägga in bilderna förns nu.

Snö

Publicerad 2009-12-15 12:11:27 i Allmänt,

Det är as mycket snö ute,  får jag chansa på 3 dm? eller vad tror ni? Hos mig är det lös snö alltså inte bygga snögubbe snö. Det är härligt vitt och nu känner jag att julstäminigen bättrats på lite. För vad är en jul utan snö? nej det är ingen jul för mig, men sen får vi hoppas att det håller i sig till jul också.  Här får ni en fin vinter bild...

Luciafirande :$

Publicerad 2009-12-14 12:58:26 i Allmänt,

Vi har varit och kollat på det sämsta luciatåget någonsin. Det var inte alls många , flickorna sjöng väll helt okej, men killarna sjöng bara falskt och det såg nästan ut som att musik läraren skulle ramla ihop. Han gungade liksom fram och tillbaka :S Om jag skulle vara musiklärare skulle jag faktiskt skämmas och jag skulle inse att jag inte gjort mitt jobb särskilt bra. Pinsamt!

Söndagsplugg

Publicerad 2009-12-13 15:52:59 i Allmänt,

Idag är det nästan bara plugg som gäller, så har man varit lite duktig iaf. För mig blir det läsa och skriva en handskriven sida om en minnesvärd dag på engelska. Ikväll blir det lite träning också.

pussåhej :)<3

Fest hos Danne

Publicerad 2009-12-13 15:25:43 i Allmänt,

Igår kväll var det fest hemma hos Danne det var jätteroligt, och festen blev riktigt lyckad! Jag och Stoffe träffade först Sandra på stationen, och tog sedan bussen dit tsm. Vi var som vanligt först dit om man inte räknar med Danne då ;) Sandra och jag var så smarta att vi inte tog med något alls, törstade nästan ihjäl :O Jag hatar vatten så det ville jag inte ha^^ kräsen..., tjejerna var as sköna och vi hade det riktigt nice på det svettiga "dansgolvet". Kom hem vid 2.  

Tack! för en riktigt kul kväll<3

 





Mys

Publicerad 2009-12-13 12:02:38 i Allmänt,

I fredags kväll så blev det mys, och idol med stoffe och hans mamma, då vi goffade i oss massa godis. Jag tyckte att det var fel som vann på idol. Kalle skulle vunnit, även ifall Erik också var bra. Redan halv tio somnade jag i soffan, så jag missade cirkusmöller och slutet på idol ^^ Tyvärr är jag en trött person och kan inte rå för att jag somnar jämt:(

Skolkläder

Publicerad 2009-12-13 11:51:40 i Allmänt,

I torsdags hade äntligen årets skolkläder kommit, så jag hämtade ut dom på en gång. Det var dåligt att det tog så lång tid eftersom att de hade sagt att de skulle ta 2-3 veckor att få dom och jag beställde innan höstlovet. Hur många veckor är inte det...? 7 veckor tog det! Nu har vi iaf fått kläderna så jag måste väll vara glad ^^ Jag beställde gråa mjukisbyxor och grå mjukiströja med dragkedja. De är jätte sköna och ser faktiskt riktigt bra ut. Om du inte beställt så kanske man kan beställa nästa år? ett tips, gör det ;)

Bara 7 skoldagar kvar

Publicerad 2009-12-10 10:11:29 i Allmänt,

Nu är det bara 7 skoldagar kvar tills det blir jul lov för mig :D Just nu har jag historia, som faktiskt är helt okej. Sen har vi lite lunch och så blir det tyska film. Läsboken tittar fram efter det och sen är det bara naturkunskap kvar! :D Efter skolan så måste jag plugga as mycket på Geografin! för imorgon har jag Geografi prov. Sent på kvällen sen blir det Team träning :)

pusspuss<3

today

Publicerad 2009-12-09 21:48:20 i Allmänt,

Idag så hade vi bl.a. tyska redovisning som gick bättre än vad jag trodde, geografi, där vi började med ett grupp arbete. Jag tyckte att Martina och jag hade det riktigt roligt idag ;) bilder kommer kanske sen, för just nu är jag hos stoffe så kan inte lägga in bilderna. Efter skolan drog jag hem till min sötnos. Sedan blev det mikromat -.- och en liten runda till ishallen, stoffe följde solklart med så snäll som han är <3 Nu har vi tittat på Paradise Hotel, vilket var ganska så kul, men det är iaf dax för sängen nu. Ååå! det finns inget bättre än att krypa ner i sängen med pojkvännen.

Godnatt puss på er<3

orkar inget mer

Publicerad 2009-12-08 21:49:32 i Allmänt,

Jag är jätte trött och orkar ingenting. Plugga tyska får jag göra imorgon bitti istället. Idag så har jag haft en nästan helt vanlig skoldag, med en inställd lektion, så att vi slutade tidigare. Träningen gick väll ganska bra förutom att jag hade ont i huvudet, så då kunde jag inte hoppa eller "vända" huvudet upp och ner utan att det kändes som att hjärnan åkte omkring, så ont i huvudet brukar jag ha när jag har feber och är sjuk, men vi får hoppas att jag inte blir det. Nu så ska jag först duscha och sen ta och sova lite. Godnattt puss!<3

Paradise Hotel

Publicerad 2009-12-07 22:02:00 i Allmänt,

Idag är det Paradise Hotel, jag gillar inte riktigt den nya tjejen Erica, hon känns stel och hon verkar inge kul. Den tjejen jag tror kommer åka ut är Franceska, jag har aldrig riktigt gillat henne...hon är ormen mohahaha!
Nej nu ska jag till tv:n och kolla vad som händer.

Puss på er!<3

Måndagens outfit

Publicerad 2009-12-07 20:27:24 i Outfits,

Idag hade jag så brottom på morgonen så att det fick bli myskläderna, fast jag hade lagt fram andra igår kväll.



strumpor - Newbody
mörkblå mjukisar - stadium
linne - H&M
"kofta" cardigan? - veromoda
scarf - H&M

Vattholma...

Publicerad 2009-12-06 22:37:42 i Allmänt,

Idag så har jag varit och hjälpt till med försäljningen på Newbody cup, medan jag stog i kiosken hade jag en liten  knatte underhållare som heter Simon. Det var min brors lag Hagunda som skulle spela. Det var kul och jag fick kolla på två matcher, ena var riktigt spännande, den slutade oavgjort. De kom 2:a i cupen (av 4?). På vägen hem  så åkte vi till gränby för att köpa lite julklappar, jag har hittat bästa till Stoffe ;) Hemma gjord pizza på middags menyn och sen var det bara träning och Paradise Hotel som gällde. Nu ska jag ta mig en dusch och sen sova!

Godnatt puss! <3

11.55

Publicerad 2009-12-05 11:55:01 i Allmänt,

Nu sitter jag hemma hos stoffe aldeless själv och väntar på att någon ska komma hem. För Stoffe är nämligen i stan och julhandlar med Basse och Mackan och hans föräldrar ska köpa lite grejer till köket som är under renovering. Hela dagen kommer det bara att vara att ta det lugnt för mig, med lite vila, data, tv och läsning. Kanske kan jag hitta på något ikväll med min gamla kompis Michelle, för det var länge sen man var med henne. Om vi får tid ikväll ska kanske Stoffe och jag kolla på Gudarna måste vara tokiga, jag såg den för inte alls länge sen, men jag måste ju visa den  för Stoffe också :P fast han inte vill se den.
 Jag kommer nog lägga upp lite fler inlägg senare idag <3

Puss & Kram ha en god dag!<3
 

Mys med kusin<3

Publicerad 2009-12-05 01:23:15 i Allmänt,

Nu på kvällen var jag med Martina och vi tittade på The Ladykillers den var faktiskt riktigt bra! När vi väl kom igång så kom jag på att jag redan sett felmen, men det var ju länge sen. Jag råkade dessvärre somna för en liten stund -.- Sen så skulle jag gå till bussen igen, jag hade först tänkt att prata med Stoffe på vägen eftersom att jag är lite rädd när jag är ute, men han skulle tydligen gå med Mange till bussen fast vi hade bestämt...:@ Nej, men jag klarade mig iaf ^^ Nu ska jag sova med min älskling!

NattiNatti! <3<3

3 December

Publicerad 2009-12-03 19:41:13 i Allmänt,

Idag så är det Torsdagen den 3 december. Det började med en kall och dyster morgon då jag var tvungen att pallra mig upp ur sängen för att ta mig till skolan. Första lektionen började kl 09.10 med Historia var det lunch och en jobbig tyska lektion med grupp arbete.Tillsist var det bara två lektioner kvar Svenskan och Naturkunskapen. Svenska var ganska kul faktiskt då vi hade lite talkurs och på naturkunskapen fick vi goda nyheter vi kommer inte ha prov i naturkunskap förens i vår :D Alltså inget prov i Naturkunskap v. 51!
När jag kommit hem så blev det lite tv och nu sitter jag då vid datan och nu ska jag iväg på lite Teamåkning. Det är jätte kul men läskigt som attan.

Dagens bild:

Julkalendern 2002, Del 1

Publicerad 2009-12-03 09:36:32 i Allmänt,

Sorry att jag är så sen med att lägga upp det här men nu får ni ju se flera på en gång;) Det här är en av de julkalendrar jag gillar mest, den är väldigt spännande så titta om ni inte sett den och om ni sett den kan ni väll titta en gång till.

Dieselråttor och Sjömansmöss



2 December

Publicerad 2009-12-02 20:17:43 i Allmänt,

Det var trögt att komma upp ur sängen imorse, det var nästan så att jag inte kom iväg men som tur var gjorde jag det. Jag hatar nämligen att missa bussen, förr under början av min tonårsperiod så sprang jag ganska ofta efter bussen på morgonen och det är as drygt när man nästan är framme vid nästa busshållplats där bussen står och så kör den iväg IGEN! Då blir det till att ringa pappa för att få skjuts och får då solklart världens utskällning. Men som tur är händer det inte så ofta längre.

Jag kliver upp ca 45 min innan bussen går.
Hur lång tid innan du måste till skolan går du upp?

1 December

Publicerad 2009-12-02 09:42:25 i Allmänt,

Igår så var det första december, jag orkade inte skriva då så jag gör det nu istället. Då så fick jag öppna första luckan på min chokladkalender :D dock finns det godare choklad än så...och ovanpå var det en bild på en sko.

Dagen var ganska vanlig, vi hade prov i engelska på morgonen och sen så spelade vi badminton på idrotten. Idag har jag faktiskt lite träningsverk i armen, sen så hade vi en liten lunch och så kom den tröga eftermiddagen då vi hade en tråkig historialektion, matte och naturkunskap. Sen äntligen fick man komma iväg till Stoffe! När jag klev utanför skolans dörrar upptäckte jag att det var väldigt halt ute så jag tyckte inte att jag skulle cykla till träningen senare på kvällen utan gå istället. Nästan direkt när stoffe kom hem så var vi tvungna att gå så snäll som han är följde han mig dit <3.

Träningen bestod av temåkning det är skit kul men också läskigt, speciellt när man ska korsa kors och tvärs. Jag har smittats av Mathilda så nu ger jag också ut reflex skrik -.- Marken var as jobbig, jag känner mig så töntig när vi ska "låtsas" vara viga, speciellt när gympa tjejerna är där och visar hur över viga dom är.

Tisdagens låt är: david guetta - when love takes over

Om

Min profilbild

Elsa

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela