elsaiss

30 November

Publicerad 2009-11-30 23:37:18 i Allmänt,

Sista dagen i dystra och kärleksfulla november. Idag så började dagen med att jag kom försent till skolan fast jag cyklat som en galning i regnet, det skulle jag inte gjort för jag var hur lökig som helst när jag kom till skolan sen, men nu har jag väll lärt mig en läxa. På tyskan så fick vi lite kaka det var faktiskt helt okej gott men man får ju vara glad att man får ;) När jag väl kommer hem och pluggar så bestämmer jag efter en timmes pluggning att jag ska ta mig en liten power nap så att jag kan fortsätta plugga sen, men nej nej jag sover ända till kl 22.30 och missar Paradise Hotel :( Nu ska jag faktiskt upp och läsa lite ur min svenska bok Flyga Drake. Godnatt puss<3



Min sötnos Amanda! Jag saknar henne<3

1 år med älsklingen!

Publicerad 2009-11-29 23:09:27 i Allmänt,

Idag den 29 November så har min sötnos Stoffe och jag varit tillsammans ett helt år, tiden går fort, men det känns ändå som att jag känt Stoffe i flera år. Vi firade detta genom att äta på Dragon palace eftersom att vi träffades där första gången. En vecka efter att vi ätit på Dragon palace så blev vi tsm. Jag har så mycket fina minnen tsm med Stoffe och jag är säker på att jag kommer få många flera, men nu ska jag krypa ner i sägen med sötnosen!

Fredags party!

Publicerad 2009-11-28 12:48:48 i Allmänt,

Jag hann inte skriva något igår eftersom att jag haft fullt upp med att festa, vi var i norr- Edinge långt åt helvete ute på landet, jag som trodde att jag bodde på landet...Vi fick skjuts dit av min snälla pappa eftersom att sista bussen gick kl 17.30 och det skulle vi inte hinna med om vi skulle fixa oss först. Sen så sov vi över eftersom att det inte fanns några bussar hem, det var jätte mysigt faktiskt, de flesta blev ganska jätte fulla. Det var en rolig kväll och det var jätte länge sen jag hade så kul på fest!

Här kommer lite bilder från festen:







Torsdag

Publicerad 2009-11-26 22:39:58 i Allmänt,

Idag så gick brandlarmet på skolan och man fick stå ute ett tag, orsaken sägs vara att det "brann" i köket men det är ju vad jag hört och inte vad jag vet. För övrigt var det nog en helt vanlig skoldag. När jag kom hem kom oturen fram det gick inte att öppna en fil som jag behövde, sen laggade datan, jag försökte få fram mejl till en lärare men när jag tryckt på personalmejl på fyrisskolans hemsida kom det bara upp - sidan kan inte visas, sen laggade min data så jag var tvungen att starta om den -.-
Tillslut kom jag till träningen efter att ha fått vänta ett tag på Michelle p.g.a. henne kom jag försent-.-

Nu ska jag ta mig en dusch och krypa ner i min sköna säng! Godnatt!

Jag älskar dig!

Publicerad 2009-11-25 22:35:39 i Allmänt,


Titta vilken snygging! Jag har den finaste pojkvännen man kan ha, han är charmig, snäll, söt, sexig, mysig, rolig, tokig m.m. alltså helt underbar. Jag älskar honom så mycket att det pirrar i hela kroppen och snart så har det ju gått ett helt år sedan vi blev tillsammans :D<3



Träning idag

Publicerad 2009-11-24 21:00:17 i Allmänt,

Idag så hade vi team träning inför showen. Det är faktiskt jätte kul men dock lite jobbigt för armen p.g.a. svinissprutan men det är väll putts veck snart hoppas jag. Sen så fick jag ju också några slag på högra bröstet av Emma... -.- Mathilda låste in nyckeln, haha, om inte hon hade varit snäll och öppnat och stängt dörren efter mig så hade det varit jag som låst in nyckeln tur för mig ;) Men vi kom ju in tillslut med vaktisens hjälp. Efter team passet så hade vi mark då vi bland annat skulle göra någon konstig pilates armhävning :P (armhävning på pilates boll) det var näst in till omöjligt enligt mig!



Bästa bilden jag kunde hitta på övningen vi gjorde...eller försökte göra.

Godnatt<3

Publicerad 2009-11-23 21:10:00 i Allmänt,

Nu är jag grymt trött så jag ska faktiskt gå och sova redan nu så jag får plugga som attan imorgon och kanske om jag har otur skippa mina träningar :(

Här får ni en finfin bild på mig jag bjuder på den  ;)

Lat är vad jag är"/

Publicerad 2009-11-23 21:02:58 i Allmänt,

Idag har vi kollat på modeshow, det var as nice faktiskt, ett stort grattis till tjejerna som fixat allt det blev riktigt lyckat! Jag kom till och med försent till lektionen bara för att jag inte kunde slita mig från modeshowen, men det gjorde inget tror jag...
Efter skolan så gick jag med Martina en bit så att det blev värsta omvägen för mig men det gör inget, man behöver ju röra på sig ibland eller hur ;) När jag kommer hem till stoffe är det imprincip bara att byta om och dra iväg till ishallen för att träna småttingarna. Det gick väldigt bra idag så jag är nöjd.

 Det har dock inte blivit något pluggande idag då pappa kom med förslaget att titta på en film som heter Gudarna Måste Vara Tokiga, det är en ganska kul film men också väldigt uppenbar och dåligt klippt^^ men ja den är helt enkelt Roligt dålig!


Baby dans

Publicerad 2009-11-22 22:56:50 i Allmänt,

Jag hittade nyss ett klipp på aftonbladets hemsida som var ur gulligt! Titta så får ni se ;)

söndag -.-

Publicerad 2009-11-22 22:16:02 i Allmänt,

Idag har jag bara pluggat känns det som och fått lite tid att mysa med min underbara stoffe. Vi båda har ont i våra armar sedan igår och är allmänt trötta men annars är det inget fel på oss. Nu har köket hos älsklingen rensats ur eftersom att det kommer vara under renovering i ett par veckor. Det kommer att bli trångt vid middagrana men vem bryr sig? det blir ju bra sen när det är klart ;)

Nu är det gjort

Publicerad 2009-11-21 19:30:22 i Allmänt,

Nu har Stoffe och jag äntligen tagit svininfluensa sprutan det var faktiskt jättesmidigt, vi gick till en privat klinik som heter Ture Ålander. Igår kväll så släppte de ut tider för idag, som vi snabbt roffade åt oss, de försvann på ett nafs och det var väldigt oklart om vi hade tid eller inte. Men vi åkte dit den tiden vi trodde att vi hade fått och det gick ju jätte bra! Vi var till och med färdiga redan innan vi hade våran tid ^^. Det rekomenderas stort eftersom att man inte behöver stå i kö i flera timmar, dock så måste man vra jävligt snabb på att roffa åt sig tiderna kvällen innan, alltså på nätet...www.tapraktik.se.

Fredag 20/11-09

Publicerad 2009-11-20 15:21:08 i Allmänt,

Idag har jag haft en jätte skön dag med bara 2 lektioner. Sedan jag slutade har jag mest suttit framför datan och mosat medan jag väntar på att Stoffe ska komma hem. Ikväll ska vi kolla på Austin Powers Goldmember, det är den tredje filmen i den lilla film "serien" så jag börjar bli lite trött på dom men vi får väll se om den här sticker ut från de andra. Jag tror också att vi kommer att smälla i oss en del godis under kvällen "/ men nu är det helg och jag anser nog att jag tränar bort det imorgon ändå ;)


Kondom fällan

Publicerad 2009-11-20 13:55:11 i Allmänt,




Snart kan sydafrikanska kvinnor eventuellt köpa Rapex som är en kondom som skyddar mot våldtäkt. Den sätts in som en tampong och har små krokar som hakar fast i en eventuell våldtäktsmans penis.  Efter flera uppskjutna lanseringar och tre års försök hoppas nu skaparen Sonette Ehlers att Rapex snart ska finnas i butikerna i Sydafrika, ett land som plågas av många våldtäktsfall. Rapex har dock fått kritik från flera håll. Ett argument är att den skulle kunna leda till ökat våld mot kvinnor som använder den, då våldtäktsmannens aggression kan bli större av smärtan.
Vad tror du?

Jag tror också att det kan blir ökad aggression och där med ökat våld p.ga. det. Jag tror också att den kommer över användas t.ex. om man blir riktigt förbannad på pojkvännen.

Inbrott?

Publicerad 2009-11-19 22:23:19 i Allmänt,

HaHAhA, nu precis efter träningen skulle jag lämna mina skridskor hos Stoffe och nu har ju jag fått egen nyckel hem till dom så jag öppnade med den. Det var första gången jag använde nyckeln för att komma in till dom och jag hade glömt att säga till Stoffe att jag skulle titta förbi en snabbis så de visste ju inte att det var jag eftersom att de fortfarande är ovana vid att jag har nyckel nu^^

Stoffes tankar kring det hela - shit vem kan det vara:O nej, det kan inte vara elsa för hon har ingen träning idag (jag brukar inte gå på träningen på torsdagar).

När jag öppnar säger alla att jag inte får skrämmas sådär ;) Jag tyckte iaf att det var kul, jag skulle ju ha kommit in och låtsas skjutit dom med mina bara händer och några fina ljud effekter också.

Converse

Publicerad 2009-11-19 18:00:35 i Allmänt,

Jag har kommit på att jag skulle vilja ha nya lediga fritids skor, alltså ett par vita converse med blå röda detaljer och det ska helst vara i skinn. Men vart finns det i skinn? jag tror att jag har kollat överallt men jag hittar bara i tyg så i värsta fall får jag väll köpa i tyg men då gör jag det inte fören det är vår.


 

Ny modell?!

Publicerad 2009-11-18 12:49:15 i Allmänt,

Har ni hört att ginatricot har en ny model eller är det bara jag som är allmänt efter? :O Fast jag tycker iof att hon den förra började bli lite för gammal.

Vad tycker ni om bytet, var det fel?

Fin middag

Publicerad 2009-11-14 18:03:54 i Allmänt,

Nu sitter jag och Stoffe otåligt och väntar på att hans gamla dagmamma, hennes man och deras ena son ska komma över på middag hemma hos stoffe. Nicklas (Stoffes pappa) har som vanligt satsat med maten fast idag är det ju ännu lite extra. Först är det förrätt, något sorts knäcke bröd och någon röra med kött i,  sallad och citron bit^^ sen blir det benfri fläskoklett med rostade grönsaker någon moss och kantareller och någon sås...det blir huvudrätten, sen så blir det efterrätt- det var tydligen massa gott i den, mandarin, yougurt, coockie m.m. det är egen på hittat. Det ser skit gott ut iaf och det luktar underbart! Jag ser fram emot att äta eftersom att jag idag inte ätit någon lunch^^

Sjuk! -.-

Publicerad 2009-11-12 13:32:37 i Allmänt,

Nu har jag varit sjuk i nästan fyra dagar och har inte orkat så mycket eftersom att jag har haft feber, tungt att andas, ont i halsen, hosta, snuva och ont i hela kroppen var inte rädda jag håller mig hemma tills jag blivit frisk. Det är på bättringsvägen nu iaf. Eftersom att min sötnos Stoffe också varit sjuk har jag varit hos honom för det är ju skönare att vara sjuk tillsammans med någon.

Djurgården!

Publicerad 2009-11-08 21:59:19 i Allmänt,

Idag spelades den avgörande matchen mot Asyriska som avgjorde vem som skulle få platsen i allsvenskan. I en tidigare match på Asyriskans hemma plan förlorade Djurgården mot Asyriska med 2-0 men sedan fick dom igen när de idag spelade på Djurgårdens hemma plan och vann med 3-0 då Mattias Jonson efter förlängning avgjorde med en mycket vacker nickning!
Jag måste faktiskt säga att det var en väldigt upplyftande match för deras del, eftersom att det för Djurgården varit riktigt dåligt ett tag...


Vad tycker ni?!

Publicerad 2009-11-08 11:06:19 i Allmänt,

Om någon köpt nya skor och frågar om ni tycker dom är snygga skulle ni säga vad ni tycker då eller skulle ni ljuga bara för att vara snälla?

Msn har problem!

Publicerad 2009-11-07 22:18:26 i Allmänt,

Först kommer man inte in på msn om man inte installerar nya msn och sen när man väl gjort det så funkar det inte! Jag blir så jävla sur men som tur är kan man kolla hotmailen om man går in på www.msn.se. Nu är det bestämt att jag åker till mamma på jullovet men det dåliga då är ju att jag måste åka så jävla tidigt på morgonen och att jag åker hem på nyår :( men det är det värt jag måste ju träffa mina småsyskon dock tror jag att mamma och jag kommer bråka det gör vi alltid, men jag hoppas att det inte blir så.

Idag har det varit en lat dag, vi har mest legat och dragit i sängen men vi har också börjat kolla på en film om Stoffes uppväxt grymt gullig måste jag säga!:D

Barcelona vann med 4-2 mot Mallorca :D 

Att träna barnen idag gick bra!

Bilden är från när vi var i ungern för x-antal år sedan.

Äntligen fredag!

Publicerad 2009-11-06 15:57:56 i Allmänt,

Ikväll blir det fredagsmys med Stoffe då vi ska gå/cykla iväg och köpa lite smått och gott sen blir det film tittande och nu är det Stoffes tur att välja film, ikväll ska vi titta på Pirates of the Caribbean vid världens ände.

Jag fick lite tips till bloggen idag, så vad säger ni om lite kortare inlägg? orkar man inte läsa hela inläggen om de är för långa? Jag kan hålla med men jag har då inte tänkt på det när jag själv skriver...xD Det är bra om ni tipsar mig med flera saker eftersom att jag är en ny och oerfaren bloggare vet jag absolut ingenting, brukade aldrig ens kolla på andras bloggar tidigare, sorry men nu ska det börjas ;P

Pirates idag! Inte så taggad på den faktiskt.


Stressad!

Publicerad 2009-11-05 19:51:05 i Allmänt,

Imorse så skulle pappa försöka få med mig och ta sprutan mot svininfluensan men jag hade ju sagt till honom att jag var tvungen att plugga till mitt svenska prov idag, han lyssnar inte och jag känner att jag smått får lite panik för igår så hann jag bara göra ca ett och ett halvt häfte av tre så då var det ju häften kvar på morgonen. Om jag skulle ta sprutan då skulle jag ju aldrig hinna, så jag slapp, men nästa vecka blir det min tur och då tar jag tillsammans med Stoffe istället. Så jag åkte med pappa och min bror in till stan, de släppte av mig vid skolan.

Dagen har ändå varit rättså chill och det känndes nästan onödigt att plugga så mycket som jag gjorde till svenska för att sitta där i ungefär 10 min men ja, det gäller ju att man kan något, jag tror att jag fått g iaf och solklart siktar jag högre men det är nog inte så troligt att det blir det, om jag får bättre blir det iaf en bra överaskning. Tyskan var inställd idag vilket jag faktiskt tyckte var lite tråkigt eftersom att vi skulle kolla på film Barfuss (barfota) heter den. Men det var ändå lite bra för då hade jag ju tid att plugga lite mera på svenska provet.

Efter skolan så åkte jag hem till Michelle men fyfan vilket väder det var då! Vi tog våran lilla rond i kortspel och käkade lite mackor. Michelle berättade om hur det var att ta sprutan, att det typ inte kändes någonting, men senare på dagen började hon dock känna och på kvällen kunde hon inte ens ta av sig kläderna utan att det gjorde ont, så det blev sova med kläderna på (utom byxorna). Hon var i skolan dagen efter men kunde inte vara med på simningen på fyrishov vilket man kanske kan förstå.

Nu sitter jag hemma och längtar tills imorgon efter ledighet och min älskade Stoffe! Dock kommer inte min helg vara så tom på grejer, em jag ska försöka ta vara på den lediga tid jag har.

Dagens inlägg, mobil, skola, bk, christopher, träning.

Publicerad 2009-11-04 12:12:49 i Allmänt,

Mobil:Min mobil ville inte skicka några sms imårse det var lite tråkigt och man blir faktiskt lite arg när man försökt sända flera gånger, nu är det mest bara från och till men ändå drygt! Först trodde jag att jag inte hade några pengar kvar på mobilen och skulle då kolla saldot, men det funkade inte heller. Men några enstaka gånger gick faktiskt smsen fram.

Skola:Idag så har vi jobbat med grupparbeten på samhällskunnskapen det var faktiskt helt okej, jag och mina 3 andra gruppmedlemmar ska försöka få folket att rösta på Centerpartiet (C) så alltså bara bra saker. Sen så hade vi lunch det var inte jätte god mat men ändå helt okej, det var typ biffstroganoff och ris, broccoli gratäng eller rester (köttbullar och mackaroner). Sen så skulle vi ha tyska men "tyvärr" så blev det ingen det var inställt av någon anledning, jag som hade gjort läxan ^^. Snart så ska vi ha svenska på historia lektionen, jag vet inte vad vi ska ha på vårat prov visst jag har en aning men är långt ifrån att veta. Sen så har vi då historia på svenska lektionen, rättså skönt ändå det är bara att sitta och lyssna tror jag det brukar alltid vara så. Sen så är skoldagen slut! Idag slutar jag kl 15.00.

Bk:Det blir tyvärr ingen bk idag för stoffe och mig :(

Christopher:Shit vad jag saknar Christopher och att träffas igår var bara uppretande men mysigt och imorse fick jag reda på att hans öga var typ helt uppsvullet så han blev hemma idag, först trodde han att det var en infektion, men inte längre för det var tydligen inte så farligt som han trott, dock fick han ta ur linserna men det gör ju inte mig något han är fin som han är. Idag så har han pluggat och städat duktig kille! fast han har väll solkart också suttit vid fm som vanligt. Älskar stoffe!<3

Träning:Idag är det bara is träning i 1 timme som tur är, gygmnast marken tog ju nästan död på oss igår...

Välkommen till min nya blogg!

Publicerad 2009-11-04 10:07:04 i Allmänt,

Glad och lycklig
Jag har nu skaffat blogg och jag hoppas att du kommer ta dig en liten titt varje dag för att kolla om jag skrivit något nytt! Det kommer tyvärr kunna vara lite luckor eftersom att jag har så mycket kul och tråkigt att göra"/
Det är bara att säga till om ni vill att jag ska kolla på eran blogg men då måste ni solklart kolla på min! ;) Ni får gärna kommentera lite eftersom det förhoppningsvis gör saken lite roligare.

Om

Min profilbild

Elsa

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela