elsaiss

Innehållet av detta sportlov

Publicerad 2012-02-26 22:19:57 i Allmänt,

Jag har bakat glutenfri semla och så har jag gjort munkar i munkmaskin tillsammans med Madicken. Sen har jag varit en del med Stoffe och faktiskt hemma hos mig då föt en gångs skull.... Tycker det är skönt att vara hos mig för då är den mesta fokusen på mig och inte på massa annat trams som datorspel eller tv-spel.

Jag har kommit iväg och tränat lite, superglad att Michelle skaffat gymkort på friskis hon med, så vi kan gå på pass tillsammans! Än har vi bara vart på ett pass, men det är bra det var trots allt bara någon dag sedan hon köpte sig ett :)

Idag var jag också och åkte skridskor i bandyhallen (relita). Ville liksom testa mina skills+ mitt knä lite. Axel funkade fortfarande trots att det var ett år sedan jag testade hoppa det senast och jag har ju lyckats skada knät där emellan. Vågade inte riktigt på mig dubbelhoppen ännu men vem vet kanske vågar jag nästa gång!

Kände mig nere och ledsen efter jobbet idag...men det berodde inte på jobbet i alla fall. Tycker bara det är så tråkigt att alltid få äta ensam...när det dessutom bara skiljer sig en liten halvtimme där emellan :/ men thats the rules. Dude. Därför blev det ingen dans för mig såhär på söndagskvällen.

Sportlov

Publicerad 2012-02-17 23:10:28 i Allmänt,

Idag börjar den första dagen på sportlovet. Fast egentligen kan man väl säga att den börjar på måndag.

Helgen startade i alla fall med ett pass i ishallen och avslutades med middag och filmtittande. Vi såg "Minority report"- den var jättebra, spännande och jag visste i alla fall inte riktigt vad filmen gick ut på fören en bit in. Alltså vad den huvudsakliga handlingen var, det ser jag som positivt.

Snart blir det till att somna i famnen på honom <3

(bild på blommorna Stoffe fick av mig i alla hjärtans)

Alla hjärtans dag

Publicerad 2012-02-15 21:13:49 i Allmänt,

Igår var det alla hjärtans dag. Det var Stoffes och min 4:de alla hjärtans tillsmmans. I år valde vi att gå ut och äta middag bara vi två. Vi åt på Ayako Sushi så himmelskt gott! Men det var absolut överfullt där och man blev verkligen stressad där vilket man aldrig brukar bli...det verkade uppenbarligen som att det var flera som ville ha sushi på alla hjärtans!

Under tiden vi satt där så började det snöa överdrivet mycket och det skulle vi sedan ut i för att knalla vidare till pubben Williams.

Där satt vi ett tag, med barca matchen i bakgrunden då den visades på Williams, de spelade mot något tyskt lag. Lycka för mannen! Jag hade en trevlig och mysig kväll, dock väldigt blöt (resuterade i rinnande smink) p.ga. det jobbiga vädret!

Helgens nöjen

Publicerad 2012-02-13 14:38:16 i Allmänt,

Har inte riktigt haft tid att skriva så mycket nu fåbjag har haft fullt upp med både plugg, jobb och nöjen. I fredags var jag ute med min klasskompis Isak på en öl och lite snack. Då träffade jag min gamla praoledare, helt oväntat råkade vi sätta oss brevid dom. Sen kom jag hem och blev sådär mysigt ompysslad av min älskling. I lördags så kollade Stoffe och jag på en film sådär mitt på dagen, och sedan drog vi en sväng till gränby. På kvällen var vi ute för att fira Björn på hans 20års dag, och då blev vi ett bra gäng med trevligt sällskap. Söndagen bestod av plugg, träning och en titt på fortsättningen av The Firm.

Bild lektion

Publicerad 2012-02-07 16:59:12 i Allmänt,

Idag på bildlektionen gjorde jag klart en uppgift där man skulle ta en bild på ungefär en halv A4 och sen så skulle man förstora upp den med hjälp av en overhead. Sen skulle vi rita av orginalbilden med endast blyerts...för att skugga osv.

Jag lägger upp två bilder så får man bestämma själv vilken man tycker är snyggast! En av bilderna var den jag gjorde klart idag och den andra gjorde jag i början på åk9.

Plugg= gott och onyttigt men gott!

Publicerad 2012-02-07 08:36:27 i Allmänt,

Idag så blev det lite plugg efter skolan, för att jag skulle tvinga mig till att plugga så köpte jag mig lite smått och gott ifrån kvantum. En jordgubbsmunk och ett vaniljhjärta och 5st för 30kr marabou stycksaker. Dock tyckte jag att allt blev lite väl dyrt, så då gick jag till informationsdisken då fick jag tillbaka pengarna jag betalat för mycket + 25kr för att de gjort fel (för besväret). Från början kostade allt 53kr istället för 39kr jag fick tillbaka totalt 40kr. Så man kan ju säga att allt jag köpte kostade ca 13kr om jag räknat rätt!

Haha hoppas jag gjort det... Här är i alla fall en fin bild på mitt pluggande och mina bakelser! :)

Cupcakes

Publicerad 2012-02-05 19:38:01 i Allmänt,

Idag åt jag världens godaste Cupcakes som Michelle bakat! De var dessutom jättefina :)

Här får ni en fin bild på dessa skapta bakelser

En heldag i Hallsberg

Publicerad 2012-02-04 20:09:46 i Allmänt,

Idag åkte jag till Hallsberg på tävling med 9 stycken av våra åkare i Uppsala Allmänna Konståkningsklubb!

Det blev en lång dag och ännu är den inte slut, just nu sitter vi i bilen på väg hem mot Uppsala igen :)

Här en bild på några av våra duktiga åkare innan den sista prisutdelningen.

Köpt mina första "riktiga längdskidor!

Publicerad 2012-02-03 11:17:13 i Allmänt,

Helt överlycklig! Jag har redan sen förra året velat ha ett par längdskidor, men har liksom inte kommit till skott å köpt. Igår så slutade vi jättetidigt och det var underbart väder. Då tänkte jag, nu skulle jag ha haft skidor så hade jag kunnat åka nu.

Så efter skolan åkte jag till Teamsportia och köpte ett paket. Jag bad dom att tejpa klistertejp på dom och så drog jag ut och körde ett pass innan min träning i ishallen! Synd bara att det blev ruggigt och mörkt på himlen när jag väl kom ut till fjällnora för att åka.

Jag drog en lång runda för att vara första gången, 50min i sträck ;) och nu har jag ont i kroppen, men det är såhär skönt ont. Igår kväll kröp sig också en försylning sig på mig, då jag fick ligga med pappret i högsta hugg och så vaknade jag med nästäppa och huvudvärk. Nice! Hoppas det bara är en kort en. Valde dock att stanna hemma så jag orkar med dagen imorgon då jag sks til Hallaberg på tävling med mina duktiga åkare!

Mina fina skidor :D<3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1502984/images/2012/pic_187546769.jpg" class="image">

Om

Min profilbild

Elsa

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela